Kaartlegging

 

Chakratherapie | Kassiopeia, Sint-Truiden

De bedoeling van een kaartlegging is inzicht te geven in een (levens)situatie of ‘probleem’. Om deze te begrijpen, vanuit een ander standpunt te bekijken en het aanreiken van eventuele oplossingen.

Ik wil hier benadrukken dat een kaartlegging niet tot doel heeft een (toekomst)voorspelling te doen, noch aan kermis-waarzeggerij te doen.

Een kaartlegging is een zeer nuttig hulpmiddel wanneer we op een punt in ons leven of een situatie ‘vast’ zitten. De kaarten kunnen ondersteunend werken in onze persoonlijke ontwikkeling.

Zo krijgen we antwoorden op:

  • ‘Wat is de huidige situatie/ het probleem?’
  • ‘Wat is de oorzaak?’
  • 'Welk zijn de blokkades?’
  • ‘Welke opties zijn er om hieraan iets te doen / te veranderen / op te lossen?’

Ik zal nooit raad of advies geven geven in verband met gezondheid, juridische kwesties,…
Niet omdat ik het niet wil, maar eenvoudigweg omdat ik geen arts ben, noch juridisch raadgever en het daarom niet ethisch zou zijn hierover uitspraken te doen.
Ook kan je van mij niet verwachten dat ik ga kijken in het leven van andere mensen; je zou het ook niet appreciëren wanneer iemand uit jouw brievenbus de post zou nemen en openen… ;))

Ten slotte, het is niet de bedoeling dat je met een bezwaard of negatief gevoel naar huis gaat, ook al gaat het om een ‘moeilijke’ situatie.
Vergeet niet dat het gaat om inzichten en hulp en deze zal je meekrijgen!
Een kaartlegging is steeds een momentopname en we hebben nog altijd onze vrije wil om te beslissen op welke manier we met de gegeven informatie omgaan.

Een kaartlegging kost 65,00 € voor 1,5 uur — Afspraak maken

Kassiopeia praktijk, Kaartleggingen - Elena Heylen, Sint-Truiden. Kassiopeia praktijk, Kaartleggingen - Elena Heylen, Sint-Truiden.