Aura-Soma

Kleurentherapie op zijn best...

Chakratherapie | Kassiopeia, Sint-Truiden

Deze intense vorm van kleurentherapie geeft inzicht in onze 'verborgen' gaven, talenten en uitdagingen die betrekking hebben tot ons leven en ons levensdoel.

Deze inzichten kunnen ons dan helpen bij het beter plaatsen van, en reageren op, bepaalde situaties, tegenslagen en/of ziektes in ons leven.

Hoe gaat dit in zijn werk?

De achtergrond van Aura-Soma is gebaseerd op een belangrijke natuurwet, namelijk "De wet van resonantie".

Door resonantie, het synchroon trillen van energieën, komen meerdere systemen met elkaar in interactie waarna ze een staat van harmonie bereiken. Deze staat van harmonie is het doel van Aura-Soma.

Door een totaal vrije keuze van vier flesjes te maken uit de Equilibriums verkrijgen we een dieper inzicht in ons fysieke, mentale en emotionele welzijn.

Het fysieke: om te handelen
Het mentale: om te denken
Het emotionele: om te voelen.

De consulent helpt ons de betekenis van de flesjes te ‘vertalen’ waardoor we richtingaanwijzers aangereikt krijgen die ons kunnen begeleiden in het begrijpen en volbrengen van wat de juiste richting of keuze in ons leven was, is of kan zijn.

Aura-soma legt namelijk de nadruk op WIE we zijn.

Hierdoor wordt ons bewustzijn in staat gesteld om zijn aandacht ook te richten op onderliggende oorzaken van ziektes en andere ongemakken.

Ook hier is het nagenoeg onmogelijk om het fysieke, mentale en emotionele te scheiden; deze niveaus werken constant in op elkaar.

Om ons bij te staan en te ondersteunen heeft Aura-Soma een mooi gamma van producten beschikbaar:

De pomanders, quintessences en/of kleuressences worden bepaald op basis van de eigen equilibrium-flessenkeuze óf intuïtief, waarbij je eigen voorkeur voor kleur én geur een grote rol spelen.

Aura-Soma

Aura-Soma kleurentherapie biedt een holistisch kleursysteem dat is gericht op het in balans brengen van lichaam, geest en ziel. De basis van Aura-Soma kleurentherapie bestaat uit 107 flessen, gevuld met natuurlijke kleuren, de energie van mineralen en essentiële oliën en tincturen uit planten en bloemen.

Bij de Aura-Soma kleurentherapie kies je intuïtief de kleuren die je aanspreken. Deze kleuren staan voor je eigen innerlijke ontwikkelingsproces en reflecteren de behoeften van je ziel op dit moment in je leven. Aura-Soma geeft inzicht in hoe je jezelf daarin kunt ondersteunen. Daarvoor kun je werken met de gekleurde oliën, maar ook met pomanders, quintessences en andere kleurproducten. Aura-Soma biedt een lichtvoetige, ondersteunende behandeling die je op een diep niveau aanraakt.

Bron: spiritueel-woordenboek.nl

Een Aura-Soma consult op maat kost 85,00 € en duurt 1,5 uur — Afspraak maken