Aura-Soma

Kleurentherapie op zijn best...

Deze intense vorm van kleurentherapie geeft inzicht in onze ‘verborgen" gaven, talenten en uitdagingen die betrekking hebben tot ons leven en ons levensdoel.

Deze inzichten kunnen ons dan helpen bij het beter plaatsen van, en reageren op, bepaalde situaties, tegenslagen en/of ziektes in ons leven.

Hoe gaat dit in zijn werk?

De achtergrond van aura-soma is gebaseerd op een belangrijke natuurwet, namelijk "De wet van resonantie".

Door resonantie, het synchroon trillen van energieën, komen meerdere systemen met elkaar in interactie waarna ze een staat van harmonie bereiken. Deze staat van harmonie is (ook) het doel van aura-soma.

Door een totaal vrije keuze van vier flesjes te maken uit de Equilibriums verkrijgen we een dieper inzicht in ons fysieke, mentale en emotionele welzijn.

Het fysieke: om te handelen
Het mentale: om te denken
Het emotionele: om te voelen.

De consulent helpt ons de betekenis van de flesjes te ‘vertalen’ waardoor we richtingaanwijzers aangereikt krijgen die ons kunnen begeleiden in het begrijpen en volbrengen van wat de juiste richting of keuze in ons leven was, is of kan zijn.

Aura-soma legt namelijk de nadruk op WIE we zijn.

Hierdoor wordt ons bewustzijn in staat gesteld om zijn aandacht ook te richten op onderliggende oorzaken van ziektes en andere ongemakken.

Ook hier is het nagenoeg onmogelijk om het fysieke, mentale en emotionele te scheiden; deze niveaus werken constant in op elkaar.

Om ons hier daadwerkelijk in bij te staan heeft aura-soma een mooi gamma van producten ter beschikking:

De pomanders, quintessences en/of kleuressences worden gekozen op basis van de eigen equilibrium-flessenkeuze óf intuïtief, waarbij je eigen voorkeur voor kleur én geur een grote rol spelen.

Een Aura-soma consult op maat kost 60,00 € — Afspraak maken