Veelgestelde vragen

 

» Hoelang duurt een consult?

Gemiddeld kan je rekenen dat een consult 1u15min tot 1u30min zal duren. Persoonlijk zet ik hier niet graag een tijd op, omdat voor mij een behandeling de tijd moet krijgen die nodig is.
Een eerste bezoek kan wat langer duren vermits we eerst met elkaar willen kennis maken.

Voor kinderen wordt de behandelduur (en de prijs) aangepast naargelang leeftijd en aard van het consult.

» Is een energetisch consult een alternatief voor klassieke geneeskunde?

Neen, maar het is zeker aanvullend en/of complementair met een ‘klassieke’ aanpak.

» Wat (kunnen) effecten zijn tijdens een behandeling?

Tijdens een behandeling kunnen er reacties optreden die verband houden met de processen die in het lichaam in gang worden gezet. Deze kunnen zowel van emotionele als van fysische aard zijn. Gaande van lach- en huilbuien, zweetuitbarstingen, koude rillingen, tot in slaap vallen. Al deze reacties zijn totaal normaal en er kan dan ook onmiddellijk op ingespeeld worden.

» Wat (kunnen) effecten zijn een behandeling?

De meeste mensen ervaren een behandeling al meteen als positief en weldoend. Al kan je je na een behandeling ook wat loom of zelfs moe voelen. Plan daarom (zeker de eerste keer) best geen al te belastende activiteiten meer. Beter is om te ontspannen en na te genieten van de effecten die je ervaart (indien mogelijk natuurlijk).
Drink veel water en/of thee.
Ook een goede wandeling kan deugd doen om de effecten van de behandeling te aarden. Het is ook goed mogelijk dat er (meestal van korte duur) emotionele en/of fysieke reacties optreden die minder aangenaam zijn.
Dit kan gaan van gevoelens van verdriet, die al dan niet gepaard gaan met huilbuien, tot huiduitslag, koortsig voelen, verandering in urine en/of stoelgang,...
Meestal is er geen reden tot ongerustheid omdat al deze symptomen te maken hebben Met het proces van loslaten en transformatie in je lichaam. Indien je toch twijfelt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen - of contacteer, indien gewenst, gerust je huisarts.

» Is er een "dresscode"?

In de eerste plaats is het belangrijk dat JIJ je comfortabel voelt, dus is gemakkelijke kledij aangeraden.
In geval van Healing zullen het enkel de schoenen zijn die uit gaan.
In geval van Causale voetreflexologie gaan uiteraard ook de kousen uit.
Wanneer ik met de Beamerlightpen werk zal ik je vragen, om voor bepaalde behandelingen, kledingstukken uit te doen.

» Hoe weet ik welke flesjes ik moet kiezen?

Shakespeare zei: "De ogen zijn de ramen van de ziel."
Uiteindelijk zit onze grootste gids in onszelf. Deze zal je als vanzelf naar de juiste kleurenkeuze leiden, er bestaat geen foute keuze. De keuze die je maakt is steeds de juiste, voor jou, op dat moment!

Heb je zelf nog een vraag?...
Stuur me gerust een berichtje!