Equilibriums

of balances - de "flesjes"

Chakratherapie | Kassiopeia, Gent

Wanneer men deze pareltjes ziet begrijpt men vanwaar de naam komt. De flesjes bestaan uit 2 lagen: de bovenste laag bestaat uit de energieën van planten, mineralen, kruiden, edelstenen, natuurlijke kleuren en etherische oliën. Deze laag vertegenwoordigt ons bewuste, onze persoonlijkheid.

De onderste laag bevat eveneens de energieën van planten, mineralen, kruiden en edelstenen, met de kracht van natuurlijke kleuren, maar op basis van bronwater uit een welbepaalde bron in Engeland. Deze laag vertegenwoordigt ons onderbewuste, onze ziel.

Een equilibriumflesje wordt persoonlijk nadat je het zelf hebt geschud.
De subtiel geurende olie, die men hierdoor verkrijgt, wordt op het lichaam aangebracht. Kleuren en geuren hebben een sterke invloed op het menselijk niveau van waarnemen en daardoor ook op onze manier van voelen, denken en handelen. Denk maar aan uitdrukkingen zoals: 'groen zien van jaloezie', 'leven van rozengeur en maneschijn', 'geel van nijd', ...

Via de huid en het lymfesysteem worden de energieën van de equilibriums naar de juiste plaatsen in ons lichaam gebracht waardoor het evenwicht tussen lichaam en geest zich herstelt.

Een equilibrium (50ml) kost 38,00 € en enkel te verkrijgen mét een consult —